Rift om Bryggen-byhuse

2. juli 2012

Interessen for nye rækkehuse på Islands Brygge er stor blandt familier og 2. gangs købere. Det melder Danbolig efter de første Åbent Hus søndage på de 11 Town House rækkehuse på Islands Brygge ved Thorvald Borgs Gade.

Ejendomsselskabet walls opfører i alt 30 arkitekttegnede byhuse til priser fra lige under 5,0 mio.kr for 152 eller 158 etagemeter og tre etager.

-Det er ikke boliger som boliger flest. Arkitekten har lagt sjæl og tanke i at skabe nogle flotte livsstilsboliger med lækre løsninger, gode materialer og i det hele på et højt niveau, siger Alice Lotinga, Danbolig og fortsætter:

-Du ser arkitektens omtanke for livsstil og detaljer i materialer, farver mm. samt i panoramavinduerne fra gulv til loft. Stueetagen er et stort åbent rum og en loftshøjde på hele 3,5 meter. På 1. og 2. sal kan du indrette rum til børn, kontor mm. og få tagterrasse på 3. sal.

-At du samtidig får egen forhave og udendørs terrasse er blot med til at løfte livskvaliteten for de kommende beboere.  Der er også mulighed for tagterrasse.

-Det er vores erfaring, at byhuse som disse har appel til familier med behov for god plads og 2. gangs købere, som godt ved, hvad de vil have.

-En kvalitet, du normalt skal uden for byen for at finde. Her finder du den centralt på Islands Brygge og tæt på alle de muligheder og tilbud, som byfamilier sætter pris på.

Et prøvehus opføres nu. De nye beboere ventes at kunne flytte ind i oktober 2013.

Se mere på www.danbolig.dk under Thorvald Borgs Gade.